Parkirni pripomočki

Olajšajte si parkiranje in obračanje vašega vozila na parkiriščih in ozkih ulicah!

Parkirni senzorji

 

Če se želite čim bolj zavedati okolice svojega vozila in povečati vašo varnost ter varnost vaših potnikov, vam priporočamo parkirne senzorje. Ukvarjamo se z montažo potopnih parkirnih senzorjev italijanske znamke Meta System.

Senzorji so črne barve in so pripravljeni na barvanje v barvo vašega vozila, tako da ne izstopajo, oziroma so neločljivi od originalnih parkirnih senzorjev. Občutljivost senzorjev se da nastavljati za vsakega posebej, tako da so zunanji senzorji neodvisni od notranjih.

Senzorji zaznajo vlečno kljuko in ne oddajajo zvoka, ko imate zapeto prikolico. Prav tako jih lahko ugasnete na stikalo, ki vam ga namestimo na željeno mesto. Senzorji so povsem univerzalni in se prilegajo vsem vozilom, njihovi konektorji pa so vodoodporni.

Parkirne kamere

 

Poleg parkirnih senzorjev nudimo tudi vgradnjo kamer za vzvratno vožnjo. Kamera nam omogoča bistveno bolj pregledno, enostavno in varno vzvratno vožnjo, saj lahko v realnem času opazujemo, kaj se dogaja za vozilom.

Na voljo je več vrst kamer z različnimi vidnimi koti ter prikazi. Montiramo univerzalne kamere, ki so cenovno ugodnejše in se lahko zmontirajo na vsa vozila ter tipske/originalne, ki so namenjene za montažo na točno določeno blagovno znamko vozila.

 

Pri novejših modelih vozil, ki že imajo vgrajen večji zaslon lahko izbirate med vgradnjo univerzalne kamere, katero priklopimo preko video vmesnika, in omogoča prikaz slike na originalnem zaslonu ali vgradnjo originalne kamere, ki poleg kodiranja in same montaže ne potrebuje dodatkov in se popolnoma vklopi s funkcijami in izgledom vašega vozila.

UNIVERZALNA KAMERA

ORIGINALNA KAMERA

Pošlji povpraševanje

NA VRH