Ali ste tudi vi razočarani nad zvočnim sistemom v vašem vozilu?

Z našimi dolgoletnimi izkušnjami z montažo avtoakustike vam lahko pomagamo odpraviti vaše nezadovoljstvo in vam ponudimo optimalne rešitve za kvaliteten zvok po vaših željah!

Pri nas vam zamenjamo poškodovane ali enostavno slabe zvočnike z boljšimi, dodamo nizkotonec ali nevidno vgradimo ojačevalec. Ob vsaki od omenjenih nadgradenj pa je smiselno hkrati poskrbeti še za dodatno zvočno izolacijo; predvsem sprednjih in zadnjih vrat, prtljažnega prostora in pločevine na strehi.

 • AVTORADIO

  Z menjavo avtoradia pridobimo večjo izhodno moč in dodatne vhodne ter izhodne priklope, ki jih pri originalnih avtoradiih ni
 • AVTOZVOČNIKI

  Z menjavo serijskih zvočnikov dobimo bolj čist, natančen in zračen zvok. Menjava originalnih zvočnikov je smiselna ob menjavi tovarniškega radia ali ob montaži dodatnega ojačevalnika.
 • OJAČEVALNIK

  Z vgradnjo ojačevalnika ne pridobimo samo na moči. Poleg kvalitete zvoka se dvigne tudi glasnost in dinamični razpon glasbe!
 • ZVOČNO IZOLIRANJE VOZILA

  Z zvočnim izoliranjem pločevine preprečimo vibriranje ob igranju zvočnikov in izboljšamo kvaliteto zvoka. Izolacija je pogosto spregledan element v avtoakustiki vendar enako pomemben kot ostali.

Pošlji povpraševanje

NA VRH