Prostoročna telefonija

Za varno telefoniranje med vožnjo vgrajujemo prostoročne avtoinštalacije proizvajalcev Bury in Parrot ter originalnih modulov Fiscon. Vsi modeli prenašajo telefonski imenik in zadnje klice na dodatni zaslon, ki je nameščen na armaturi vozila.

Z eno napravo je lahko seznanjenih 5 različnih mobilnih naprav, z določenimi modeli pa imamo lahko povezani tudi dve mobilni napravi hkrati. Ob vklopu vozila se inštalacija samodejno poveže z mobilnim telefonom.

Omogočajo vam, da lahko brezskrbno kličete z glasovnimi ukazi. To pomeni, da lahko brez da bi umaknili pogled iz ceste kličete kogarkoli želite in se z njimi pogovarjate. To poveča vašo varnost na cesti in prav tako varnost drugih udeležencev prometa.

Bury

Proizvajalci prostoročne telefonije Bury so začeli delovati leta 1987, in dobrih deset let za tem, leta 1998 so izdelali prvo prostoročno avtoinštalacijo in se zaznamovali v avtomobilski industriji. Do leta 2000 so prodali že 1,5mil svojih produktov in od takrat naprej so samo še rastli.

Mobileye

Mobileye je vodilno podjetje na pordočju napredne vizualne tehnologije, ki razvija sisteme za povečanje varnosti vozil. Tehnologija podjetja Mobileye se v prvi vgradnji pojavlja v znamkah kot so Volvo, GM, Bmw, Ford, Hyundai, Volvo Bus, Renault trucks in številnih drugih.
Tehnologija podjetja Mobileye prepozna situacijo, ki bi lahko privedla do nesreče, ter pravočasno opozori voznika, da lahko trčenje prepreči ali ublaži njegove posledice. Sistem je sestavljen iz kamere nameščene na notranji strani prednjega stekla vozila, vmesnika za povezavo z vozilom ter zaslona za vizualna opozorila.
Produkte Mobileye nam dobavlja uradni dobavitelj Svetko, mi pa smo uradni monterji za ta izdelek.

Pošlji povpraševanje

NA VRH