VISOKOKAKOVOSTNO TEMNENJE STEKEL Z XPEL FOLIJO

Ena izmed temeljnih dejavnosti našega podjetja je temnenje vseh vrst steklenih površin. Vrhunska kakovost temnenja stekel nas je v povezavi z cenovno dostopnostjo uvrstila v sam vrh podjetji, katerih dejavnost je temnenje stekel.

Na trgu smo prepoznavni kot usposobljen, profesionalen kolektiv, ki verjame vase v kakovost svojih storitev in pozitiven odnos do naši strank.

Zavidljivo število zatemnjenih vozil in prav takšno število navdušenih strank, ki nam izkazujejo zaupanje leto za letom, so naše največje reference.

 

99% UV ZAŠČITA

Performirano folijo z vgrajeno UV zaščito lepimo na notranjo stran  stekel vozil. Notranje pregrevanje vozila se zmanjša do 80%, prepreči se neprijetno bleščanje in odstrani škodljivo UV žarčenje do 99%. V nasprotju pa običajna in tovarniško tonirana stekla ne vsebujejo UV filtra s tem pa UVA žarki prodirajo tudi skozi steklo.

POVEČANA VARNOST IN MANJ VLOMOV

Namestitev folije omogoči stekleni površini dodatno trdnost. Pri morebitnem vlomu v vozilo je razbitje stekla močno oteženo. Koščki stekla ostanejo na sami foliji in se ne razletijo po notranjosti vozila.  Zatemnjena stekla so zaradi uporabljenih materialov bolj odporna na udarce in praske. V primeru nesreče, je verjetnost zdrobitve stekel in poškodb zaradi delcev stekla, veliko manjša. Hkrati so stekla med vožnjo veliko bolj odporna na mehanske poškodbe (praske, kamenčki).

ZASEBNOST

Udobno, brezskrbno in intimno vožnjo omogočajo folije, saj preprečujejo direkten vpogled mimoidočih. Vsiljevanje tujih pogledov v intimo vozila je s tem onemogočeno, kot tudi vpogled dragocenosti, katere ne malokrat puščamo v vozilu. Pri tem pa  ostane vidljivost iz notranjosti vozila v okolje nemotena.

ESTETIKA

Slednja, a zato nič manj pomembna prednost je preprosto lepši videz zatemnjenega vozila, ki deluje enotno in estetsko prijetno.

Pošlji povpraševanje

NA VRH